Camping Blucamp

zwembad kleine camping Blucamp

Tentplaatsen kleine camping Blucamp

tentplaatsen kleine camping Blucamp

Eén van de voordelen is dat de camping op heuvelachtig en schaduwrijk terrein aangelegd is, op typische terrassen met olijfbomen die de gasten een beetje privacy bieden en uiteraard harmonieus gedeeld worden met de buren die zich op hetzelfde "terras" van de olijfgaard bevinden. Als u houdt van traditionele, eenvoudige en authentieke campings in nauw contact met de ongerepte natuur, maar die tegelijkertijd alle comfort van het moderne leven bieden (bijvoorbeeld elke staplaats beschikt over elektriciteit zonder extra kosten) en het niet leuk vindt om uw vakantie door te brengen in een soort massabijeenkomst met luidsprekers, zal u het heerlijk vinden op camping Blucamp. Vliegen en muggen verafschuwen de gezonde lucht van de heuvels en geven de voorkeur aan de hitte en vochtigheid van de vlaktes. Een ander praktisch voordeel: in het uiterste geval dat er stortregen valt en dankzij het feit dat Blucamp zich op een heuvel bevindt, is er geen gevaar dat uw tent in een badkuip verandert. Onze staplaatsen voldoen aan alle behoeftes van onze klanten: er zijn kleine, middelgrote en grote staplaatsen, waarvan sommige met eigen badkamer (met toilet, wastafel, gratis warme douche, kitchenette en spoelbak voor de afwas) en staplaatsen met watervoorziening en riolering.

Restaurant camping Blucamp

restaurant kleine camping BlucampCamping Blucamp is ook een uitstekende keuze voor wie van lekker eten houdt De bar gaat open om 8.00 uur ‘s ochtends en al vroeg is er in de frisse lucht de heerlijke geur van croissants die in de oven aan het kleuren zijn. Buiten zitten aan een van de tafels in het restaurant, genieten in volle rust van een ??cappuccino en een warme croissant en genieten van de stilte en de frisheid van de ochtend zijn geweldige manieren om de dag te beginnen. Het zijn zeldzame momenten in ons leven dat vaak te hectisch is.
Tegen het einde van de middag, wanneer u van de zee of van een uitstap terugkomt, wordt de zone rond de bar, restaurant en het zwembad een belangrijke ontmoetingsplaats. U kunt er nippend aan een biertje of een glas wijn, vertellen hoe u de dag hebt doorgebracht en nieuwe vrienden maken. Of u kunt er al mediterend genieten van de zonsondergang boven de zee, terwijl u wacht op het etensuur.
Voor de lunch beschikken we over een saladbar met een assortiment salades en andere koude gerechten, maar ook een beperkte selectie warme gerechten.
Voor het aperitiefuurtje kunt u kiezen uit een selectie kwalitatieve mouserende, wijnen of aperitieven.
Voor het diner, dat om 19.00 uur begint en doorloopt tot de laatste bestelling om 22.30 uur, hebben we in de keuken een voortreffelijke kok. Op het menu staan er verschillende gerechten op basis van vis en op basis van boven houtskool gegrild vlees en vis naargelang de beschikbaarheid op de markt. Wij stellen u door de week "dagschotels" voor die niet op het menu staan. Het is aanbevolen te reserveren voor het diner. De prijzen die we hanteren, zijn betaalbaar. Er is ook een heerlijk assortiment pizza's beschikbaar Pizza's om mee te nemen: op verzoek kunnen we u afhaalpizza's aanbieden. Bovendien kunt u altijd vragen naar andere meeneemgerechten zoals croissants of ander gebak of salades, frietjes, gebakken vis of andere gerechten die zich ertoe lenen om vervoerd te worden. Deze service kan niet aangeboden worden tijdens momenten van grote drukte. Indien de voorafgaande avond vóór 20.00 uur besteld kunnen we ook brood voor het ontbijt leveren dat vanaf 08.00 uur wordt verdeeld.
IJs: we kunnen u voorzien van zakjes met ijsblokjes. U kunt na reservatie op de voorafgaande avond brood en melk kopen.
TV: we hebben een ruimte voorzien voor wie televisie wil kijken, genietend van een biertje of een ander drankje. Er is een grote tv met decoders voor programma's die via satelliet uitgezonden worden.

Het Blucamp zwembad

zwembad kleine camping BlucampGebruik van het zwembad is inbegrepen in de prijs.
Het zwembad op de camping is een echt juweeltje door zijn uitstekende en goed uitgedachte locatie. Ondergedompeld in het groen en versierd met een weelde van bloemen biedt het een adembenemend panorama over de vallei, de zee en bij gunstige weersomstandigheden, de eilanden Capraia en Corsica.

Het is heel gemakkelijk om de wereld te vergeten als u er bent.
Openingstijden: 9.30 -19 uur

Het sanitair op Camping Blucamp

sanitairgebouw kleine camping BlucampGratis warme douches.
Een troef van onze camping is de kwaliteit van onze sanitaire voorzieningen. Er zijn drie blokken (brandschoon) voor onze 100 staplaatsen, zo gelegen zodat ze gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf elke locatie en voorzien van onder meer gratis warme douches en gratis vrieskasten voor uw eetwaren.

Er zijn ook verschillende spoelbakken voor de afwas, wasbakken voor kleding en nog andere voor de voeten. Er staan ook twee wasmachines ??tot uw beschikking.
Sommige staplaatsen zijn uitgerust met een eigen badkamer met toilet, wastafel, warme douche, spoelbak voor de afwas. De minimale verblijfsduur om deze staplaatsen te reserveren is één week.

Overal op de camping is er goed en drinkbaar water dat geleverd wordt door de gemeentelijke diensten. Er zijn diverse waterkranen verdeeld over de terrassen.

Aantal plaatsen: 100
Voorzieningen: wifi, zwembad, bungalows, restaurant

Contactgegevens:
Naam eigenaren:  Luciano Lucarini
adres:  Via Tuttiventi, 18
Plaats:  Campiglia Marittima
Postcode:  57021
Provincie:  Livorno
Regio:  Toscane
Regiogroep:  midden
GPS Lat / Long: 43.056963 - 10.6078

Telefoon: +39 0565 838553 Mobiel:

E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!