Camping Delle Rose – Liguria

Camping Delle Rose, een kleine camping in Liguria

 

Camping Delle Rose - Liguria

Benvenuti in Liguria en het italiaanse paradijs dat Camping Delle Rose - Liguria heet. Lorena, haar man Mauro en zoon Lorenzo verwelkomen je op de camping Delle Rose in Isolabona, gelegen tussen de eucalyptussen en mimosa bomen in terrassen tegen een heuvel met een fenomenaal uitzicht op de ruige bergen rondom de vallei Nervia. De Camping ligt net over de grens van Italië in de vriendelijke regio Ligurie. Niet aan de volle kust, maar in het binnenland van de Ligurische Riviera, waar berglucht en zeelucht samenkomen, tref je een waar campingparadijs.

De omgeving

Camping Delle Rose - LiguriaHier vind je een stukje Noord West Italië waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan,dichtbij Ventimiglia, op 20 km van San Remo en 32 km van Monaco-Monte Carlo. Met mooie pittoreske kerkjes,ouderwetse cafeetjes en gezellige markten. Camping Delle Rose ligt ver genoeg verwijderd van de kust (12 km) om de rust en stilte van het Italiaanse achterland te garanderen. Toch ben je in een mum van tijd aan zee, met mooie badplaatsen, winkels en veel aardige restaurantjes.

Onze filosofie

Camping Delle Rose - LiguriaBewust is gekozen voor een kleinschalige opzet, waardoor zij je optimale, persoonlijke aandacht kunnen bieden en waar je je zeker thuis voelt om er (ongeacht het jaargetijde) een actieve of meer passieve vakantie te beleven in een unieke omgeving. In overeenstemming met de sfeer van de camping en de omgeving kun je op Delle Rose sfeervolle mobile homes en appartementen huren. Voor kleine gasten is er een speeltuin en een tafeltennistafel.

Voorzieningen

Camping Delle Rose - LiguriaHet zwembad (met peuterbadje) is mooi, verzorgd en in de prijs inbegrepen. Een wasmachine en droger maken het voorzieningenpakket compleet en zorgen ervoor dat ook gezinnen met kinderen hier goed terecht kunnen. Bovendien is er een diepvrieskist waarvan één lade ter beschikking is voor de campinggasten.

Restaurant & Bar

Camping Delle Rose - LiguriaCentraal punt is het restaurant met bar en terras. Tel daar goed, nieuw sanitair en gratis warm water bij en je hebt gewoon een heerlijke plek om een ontspannen kampeervakantie door te brengen.

Camping Delle Rose - Liguria

Aantal plaatsen: 80
Voorzieningen: appartementen, wifi, zwembad, bungalows, stacaravan, restaurant

Contactgegevens:
Naam eigenaren:  Lorena, Mauro & Lorenzo
adres:  Regione Prati Gonter, 4
Plaats:  Isolabona
Postcode:  18035
Provincie:  Imperia
Regio:  Liguria
Regiogroep:  noord
GPS Lat / Long: 4,389,446, 764,689

Telefoon: +39 0184208130 Mobiel:

E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!