Camping Fiordaliso

Antica Dimora / Fiordaliso

Vanuit onze ervaring met countryhouse Antica Dimora, waar onze gasten verblijven in comfortabele appartementen, is camping Fiordaliso ontstaan.

De camping is aangelegd om dezelfde mogelijkheid te bieden aan hen die van de vrijheid van het reizen met een tent houden.  Il Fiordaliso is een kleine camping, ideaal voor gezinnen die graag in contact met de natuur zijn.

Aan de voet van de Monti Sibillini hebben we onze camping gerealiseerd, met plaatsen van verschillende grootte, met kolommen voor elektriciteit, nieuw sanitair met toiletten, wastafels en warme douches.

Een barbecue met tafels en het mooie zwembad maken het geheel compleet.

De camping ligt midden in het Nationaal Park Monti Sibillini, waar u kunt genieten van vele goed aangegeven wandelroutes en trektochten om de bergen te ontdekken.

Excursies te voet of met de mountainbike / ebike zijn uiteraard ook mogelijk.

We kunnen ook paragliden voor u organiseren in de buurt.

Bovendien zijn we omringd door vele kleine dorpjes en stadjes, rijk aan cultuur, geschiedenis en tradities.  Steden zoals Macerata, Ascoli Piceno, Fermo, Tolentino, Camerino en vele andere zijn binnen afzienbare tijd te bereiken.

Dichtbij is ook de Adriatische kust, van Conero met zijn schitterende baaitjes tot San Benedetto met haar brede zandstranden, zeker de moeite waard om te gaan ontdekken.

En vergeet niet het culinaire gedeelte! Ons gebied staat ook bekent om haar uitstekende wijnen en typische gerechten.

Geniet van het proeven van heerlijke gerechten zoals "vincisgrassi" of onze kazen en vleeswaren zoals "ciavuscolo", een jonge smeerbare salami die met vers, zelfgebakken brood menig hart zal veroveren. Proef onze heerlijke wijnen zoals de Rosso Conero, Pecorino, Passerina en de beroemde zoete wijn Vernaccia di Serrapetrona.

Ook liefhebbers van winkelen komen aan hun trekken, Le Marche is het centrum van de beroemde Italiaanse schoenen en kleding merken. vele outlets zijn makkelijk bereikbaar vanuit de camping.Kortom: ... ontspanning, natuur, geschiedenis en traditie ... alles vind je in onze omgeving ...

Tot snel!

Voorzieningen:
Appartementen, WIFI, Zwembad, Wasservice,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Brunella Trisciani
adres: c.da Callarella
Plaats: Sarnano
Postcode: 62028
Provincie: Macerata
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039-3494-936286
Mobiel:
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Antica Dimora country house e Campeggio Fiordaliso op Google maps