Camping La Sfinge – Liguria

Camping La Sfinge, ideaal gelegen in Liguria

Camping La Sfinge bevindt zich tussen de beroemde plaatsen CINQUE TERRE en PORTOFINO (Ligurië), te midden van groene pijnboom bossen en acacia's en strekt zich uit tot over een oppervlakte van 18.000 meter in een betoverend dal.

Vanuit de camping kan men gemakkelijk naar het Parco Nazionale "Cinque Terre", zowel per trein (15 min.) als per boot (dagelijkse verbinding). Zorgt de camping gratis voor een privé-busje naar het strand en het treinstation.

Fijne staanplaatsen voor caravan en camper. Met elektriciteitsaansluiting en plaats voor de auto. Onze staanplaatsen voor de tenten bevinden zich op een apart gedeelte van de camping, op typisch Ligurische terrassen. Met een mooi uitzicht, lekker rustig en in de schaduw van de aanwezige pijnbomen en acacia's. Hier kan een ieder een geschikt plaatsje vinden, relaxed en kalm en altijd in contact met de natuur.

Als u op zoek bent naar de combinatiemogelijkheid van vrijheid en een camping met het comfort van thuis, dan bieden onze mobilhomes - bungalows u de ideale oplossing.
De mobilhomes beschikken over een badkamer, douche, toilet en wastafel, een compleet ingerichte keuken, sateliet TV, parkeerplaats en een eigen terras met barbecue waar u heerlijk kunt eten en genieten. GRATIS WI-FI

De camping is ideaal voor de kampeerders die van een rustige, maar toch ook leerzame en sportieve vakantie houden. In contact met de natuur, tussen de zee en het groen, in een schone en uitnodigende omgeving, die ook de mogelijkheid biedt om watersporten te beoefenen, zoals surfen, vissen en duiken. Ideaal vertrekpunt voor wandeltochten, fietstochten en Trekkings in de ongerepte bossen van Liguria. Free-climbing op slechts 100 meter afstand, op de rots "Sfinge".

Aantal plaatsen: 100
Voorzieningen: huurtenten, wifi, stacaravans, pendelbus strand,

Contactgegevens:
Naam eigenaren:  Guido Morfi
adres:  Localita Gea
Plaats:  Deiva Marina
Postcode:  19013
Provincie:  La Spezia
Regio:  Liguria
Regiogroep:  noord
GPS Lat / Long: 442,262, 954,965

Telefoon: +39 0187 825464 Mobiel:

E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!