KCI-192 Agriturismo Al Fiume

Agriturismo Al Fiume

Grottazzolina – Marche


Beschrijving:

Agriturismo Al Fiume – Aantal plaatsen: 4

Organisatie van kamperen: Er zijn grote groene gebieden en voorzieningen met een ruimte gereserveerd voor tenten, caravans of campers. Afvalwaterbak. 4 staanplaatsen van 60 vierkante meter bereikbaar met de auto. Elke plaats heeft elektriciteit, water en verlichting en een privé-servicestation inclusief: WC-ruimte (met gootsteen en warme douche) veranda met aanrecht voor koken en gootsteen. Gemeenschappelijke woonkamer met keuken, koelkast, WC, open haard, leeshoek, toeristische documentatie, Wifi.

De omgeving: Agricamping “Al fiume” is gelegen op een biologische boerderij, op vlak land, langs de rivier de Tenna. De omgeving is rustig en vredig en de gasten hebben volledige bewegingsvrijheid met de volledige beschikbare structuur en grote uitgeruste ruimtes. Mogelijkheid van excursies in de buurt en op korte afstand. Het landschap, dat nog intact is, soms wild, biedt aangename wandelingen of mountainbiketochten langs de paden en wegen langs de nabijgelegen rivier, waar u ook kunt vissen.

Het bedrijf ligt op 2 km van de stad en heeft een ideale ligging omdat het halverwege de Adriatische Zee en het Sibillini-gebergte ligt (Porto S. Giorgio op 20 min, het Sibillini-park op 30 min., Verder van Parco del Monte Conero en de grotten van Frasassi).

Kunststad: Falerone, Servilgliano, S.Elpidio a Mare, Fermo, Ascoli Piceno.
Sport: motorcross, renbaan S. Paolo, vliegveld. Kleding en schoenenwinkels in de buurlanden: Tod’s, Prada, Nero Giardini

Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, WIFI, Moestuin,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: paolo berbellini
adres: Strada Fonte Carrà, 26
Plaats: Grottazzolina
Postcode: 63844
Provincie: Fermo
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 3476 957115
Mobiel: +39 0734 224536
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Agriturismo Al Fiume op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping

Geplaatst in .

Geef een reactie