Antica Dimora country house e Campeggio Fiordaliso


Antica Dimora country house e Campeggio Fiordaliso

Sarnano – Marche

Beschrijving:

Antica Dimora country house e Campeggio Fiordaliso – Aantal plaatsen: 18

Kleine camping Fiordaliso is een nieuwe camping met een fantastisch mooi uitzicht op het Sibillini-gebergte en dicht bij het middeleeuwse dorp Sarnano.

De camping biedt 18 ruime tentplaatsen met elektriciteit. In het gloednieuwe sanitairgebouw bevinden zich de toiletten,  douches en wastafels. U heeft de beschikking over een wasruimte, barbecue met tafels, Wi-Fi en een prachtig zwembad. Liggend bij het zwembad kijkt u uit op de toppen van het Nationale park ” Monti Sibillini.
De kleine camping ligt naast het geheel gerestaureerde landhuis Antica Dimora. In het landhuis bevinden zich comfortabele appartementen van verschillende groottes, voorzien van alle gemakken. Caravans en campers zijn welkom.

Op het terrein bevind zich ook een grote overdekte ruimte met buitenkeuken waar de campinggasten gebruik van kunnen maken.

Het is de ideale plek om te ontspannen, te genieten van de rust die hier op het platteland zo normaal is en natuurlijk om te wandelen.

Het indrukwekkende Sibillini gebergte leent uitstekend voor wandeltochten die aan iedereens wensen kunnen worden aangepast, van eenvoudig tot uitdagend.

De culturele en historische bezienswaardigheden in de vele nabijgelegen dorpen en stadjes lenen zich perfect voor heerlijke dagtochten.
En laten we ook zeker de uitstekende eno-gastronomische traditie die ons land kenmerkt niet vergeten; de heerlijke wijnen van de streek, de linzen van Castelluccio, de truffels van Norcia en vele andere specialiteiten uit deze streek.

KCI camping antica Dimora KCI camping antica Dimora KCI camping antica Dimora
Voorzieningen:
Appartementen, WIFI, Zwembad, Wasservice, buitenkeuken, twee ingerichte caravans
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Brunella Trisciani
adres: c.da Callarella
Plaats: Sarnano
Postcode: 62028
Provincie: Macerata
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039-3494-936286
Mobiel:
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Antica Dimora country house e Campeggio Fiordaliso op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping

Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie