Camping La Sfinge

 

Camping La Sfinge

Deiva Marina – Liguria

Beschrijving:
Camping La Sfinge bevindt zich tussen de beroemde plaatsen CINQUE TERRE en PORTOFINO (Ligurië), te midden van groene pijnboombossen en acacia’s en strekt zich uit tot over een oppervlakte van 18.000 meter in een betoverend dal. Vanuit de camping kan men gemakkelijk naar het Parco Nazionale “Cinque Terre”, zowel per trein (15 min.) als per boot (dagelijkse verbinding). Zorgt de camping gratis voor een privé-busje naar het strand en het treinstation.
Fijne staanplaatsen voor caravan en camper. Met elektriciteitsaansluiting en plaats voor de auto. Onze staanplaatsen voor de tenten bevinden zich op een apart gedeelte van de camping, op typisch Ligurische terrassen. Met een mooi uitzicht, lekker rustig en in de schaduw van de aanwezige pijnbomen en acacia’s. Hier kan een ieder een geschikt plaatsje vinden, relaxed en kalm en altijd in contact met de natuur.
Aantal plaatsen: 100
Voorzieningen: huurtenten, wifi

Contactgegevens:
Naam eigenaren:  Guido Morfi
adres:  Localita Gea
Plaats:  Deiva Marina
Postcode:  19013
Provincie:  La Spezia
Regio:  Liguria
Regiogroep:  noord
GPS Lat / Long: 44.2262 – 9.54965

Telefoon: +39 0187 825464 Mobiel:

E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie