KCI-188 Camping Viora

Camping Viora

Paroldo – Piemonte


Beschrijving:

Camping Viora – Aantal plaatsen: 10

Agriturismo Camping Viora, rustiek kamperen op een kleine camping in zuid Piemonte in de streek Le Langhe.

Onze mini-camping heeft tien kampeerplaatsen, omringd door natuur, ver weg van de drukte. Elk terras heeft een adembenemend uitzicht over de groene heuvels van de Langhe met op de achtergrond de Alpi Marittime (zee-alpen). Op de camping vind u rust op een zeer ruime plaats en u kunt direct vanaf de camping actief bezig zijn. Dicht in de buurt zijn een vijftal wandelroutes uitgezet en voor de getrainde fietser zijn er prachtige fietstochten te maken.

De bergen of de kust zijn in korte tijd te bereiken. Heuvels en wijngaarden afgewisseld met kastelen, historische steden en een opeenvolging van spectaculaire uitzichten is het landschap dat de Langhe aan de bezoekers biedt.

Uit eten in een Trattoria of Osteria is een ware belevenis. In Paroldo en het nabij gelegen Murazzano kunnen we u diverse restaurants aanbevelen. Het gebied kent nog geen massa toerisme. Ontdek dit stukje echte Italië en de geweldige gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Geniet van het landelijke leven en al het moois wat de Langhe te bieden heeft. Camping Viora, 10 mooie ruime plekken, een geweldig uitzicht, schoon sanitair en rust.

Dat is alles wat wij te bieden hebben. Basic kamperen op een boerderij in zuid Piemonte. Het kampeerterrein is autovrij maar er is uiteraard gelegenheid om vlak bij de tent uit en in te laden. De kampeerplekken zijn alleen geschikt voor tenten en vouwwagens.

Voorzieningen:
Agriturismo, WIFI,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Rob & Monique
adres: via Viora 17
Plaats: Paroldo
Postcode: 12070
Provincie: Cuneo
Regio: Piemonte
Regiogroep: noord Italië
Telefoon:  +39 0174789017
Mobiel: +39 3791778351
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Camping Viora op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping

Geplaatst in .

Geef een reactie