Camping WOLF

Camping WOLF

Civitella Alfedena- Abruzzo


Beschrijving:

Camping WOLF – Aantal plaatsen: 60

Camping WOLF is een echte natuur camping midden in het “nationale park Abruzzo”, vlakbij het meer van Barrea en de dorpen Civitella Alfedena, Villetta Barrea, Barrea en Pescasseroli.

De camping is zeer schaduwrijk en biedt comfortabele voorzieningen: moderne badkamers, een kleine wijn bar met organisch/biologische producten, zuilen met elektrische aansluitingen, camperservice, vuurplaatsen, een barbecue plaats, picknick tafels en een ontspanningsruimte/lounge.

Camping Wolf hanteert op zo veel mogelijk gebieden een ecologische benadering zowel in het gebruik van bouwmaterialen als in energiebeheer en beschikt over de certificering “Europees Handvest voor Duurzaam Toerisme in Beschermde Gebieden” (Europarc Fed.).

Vanaf de camping is het mogelijk om te voet het dorp Civitella Alfedena te bereiken en kun je vanaf de camping verschillende wandel-/wandelpaden en enkele MTB-/e-bikeroutes volgen.

In samenwerking met lokale wandelgidsen organiseren we speciale wandeltochten om bijvoorbeeld beren, wolven, gemzen, herten, steenarenden, etc. in het wild te spotten, en om de omgeving te leren kennen.

De camping ligt aan de rand van een bekend wolvenreservaat in de Apennijnen (Riserva del Lupo appenninico) , waardoor het mogelijk is om deze dieren vlakbij de camping te zien en hun gehuil te horen op de mooiste avonden en nachten.

Ook wordt de camping regelmatig bezocht door andere wilde dieren zoals herten, reekalfjes, vossen, dassen en honderden soorten vogels.

De camping is normaal gesproken open in de maanden mei tot en met oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden.

GRAAG VERWELKOMEN WE U BIJ CAMPING WOLF!!

Voorzieningen:
WIFI, Zwemmeer, Outdoor, Was service, Wijnproeverijen,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Nicola Rossi
adres: SP 59, 7 (Via della Vittoria 53)
Plaats: Civitella Alfedena
Postcode: 67030
Provincie: L’Aquila
Regio: Abruzzo
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039 3386523192
Mobiel: 0039 3386523192
Codice CIR:
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Camping WOLF op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie