Camping44

Camping44

Loro Piceno – Marche

camping44
Beschrijving:

Camping44 – Aantal plaatsen: 24

Camping44 is een prachtig gelegen, kindvriendelijke agriturismo-camping.
Met uitzicht op de bergen en gelegen tussen de olijfbomen komt u bij Camping44 helemaal tot rust. Een prachtig sanitair gebouw, het (opzet)zwembad met fantastisch uitzicht en heerlijke ligweide (met schaduwplekken), de leuke speeltuin en de gezellige bar (plus terras)
U kunt op deze camping vrij kamperen (15 grote plaatsen) of uw vakantie onbezorgd doorbrengen in een mooie huur accommodatie. Wij hebben ook safaritenten (5 pers) , De Waard tenten (2-3 pers)en cottages safari (5 pers). Waar u ook verblijft op de camping, u heeft altijd fantastisch uitzicht. De camping is autovrij, wat betekent dat de auto’s naast de camping worden geparkeerd.
In het hoogseizoen worden er op dinsdag Italiaanse avonden georganiseerd, lange tafels, typisch Italiaanse maaltijden en vooral veel gezelligheid. Op de donderdagen worden er wijnproeverijen van een lokaal wijnhuis georganiseerd.
Op loopafstand ligt het dorp, Loro Piceno, een dorp met historisch centrum en oud kasteel. Verder kent het dorp enkele musea, twee supermarkten, 3 gezellige barretjes, een verse pasta winkel en goede restaurantjes.
In de nabije omgeving liggen de bergen van het Sibillini gebergte , het stuwmeer Lago di Fiastra, de Adriatische Zee, stadjes als Macerata, Fermo en Civitanova en talrijke gezellige dorpjes.
Er zijn mooie fiets- en wandelroutes, mooie stranden, uitdagende bergwandelingen en vele musea.
Kortom; alles voor een geweldige vakantie!
camping44
Voorzieningen:
Agriturismo, Huurtenten, WIFI, zwembad, Safaritent, Outdoor, Moestuin, Wasservice,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Rachel & Rens
adres: Acquaviva San-Paterniano 44
Plaats: Loro Piceno
Postcode: 62020
Provincie: Macerata
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 3317488136
Mobiel: +31 649909462
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Camping44 op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een antwoord