KCI-179 Camping44

Camping44

Loro Piceno – Marche


Beschrijving:

Camping44 – Aantal plaatsen: 24

Kleine camping Camping44 is een prachtig gelegen, nieuwe, kindvriendelijke agriturismo-camping. Het ligt in de heuvels van Le Marche, een paar kilometers van de zee én van de bergen.
U kunt op deze camping vrij kamperen of uw vakantie onbezorgd doorbrengen in een luxe safari- of bungalowtent. Met uitzicht op de bergen en gelegen tussen de olijfbomen komt u bij Camping44 helemaal tot rust. Uiteraard kunt u gebruik maken van een nieuw sanitairgebouw, het (ingegraven opzet)zwembad (bijna 10×5), de avontuurlijke speeltuin en de gezellige bar. Op loopafstand ligt het dorp, Loro Piceno, met twee supermarkten, een bank, een markt, gezellige barretjes en goede restaurantjes. Uiteraard heeft Loro Piceno ook een mooi historisch centrum met een kasteel, een oud klooster en enkele musea.

In de directe omgeving vindt u een Romeins Amfitheater, Abdij di Fiastra, de operastad Macerata, drie nationale parken (Monti Sibillini, Monti della Laga en de Gran Sasso), pittoreske dorpjes, prachtige meren en de Adriatische zee!

Kortom, Camping44 heeft het allemaal!

Voorzieningen:
Agriturismo, Huurtenten, WIFI, Opzet zwembad, Safaritent, Outdoor, Moestuin, Wasservice,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Rachel & Rens
adres: Acquaviva San-Paterniano 44
Plaats: Loro Piceno
Postcode: 62020
Provincie: Macerata
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 3317488136
Mobiel: +31 649909462
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Camping44 op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping

Geplaatst in .

Geef een reactie