Il bel sogno

Il bel sogno

Montefiore dell’Aso – Marche


Beschrijving:

Il bel sogno – Aantal plaatsen: 6

‘Il bel sogno’ is een azienda met Bed-or-Breakfast, mini-camping en zwembad waar je met volle teugen kunt genieten van rust, ruimte en de befaamde Italiaanse cultuur.

‘Il bel sogno’ is bewust kleinschalig gehouden en richt zich uitsluitend op volwassenen die tijdens hun vakantie willen genieten van échte rust en stilte. Even lekker onthaasten, ‘ont-moeten’ en op adem komen door echt ‘off-line’ te zijn.

Gelegen in de minder bekende provincie Le Marche biedt ‘Il bel sogno’ een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. Het ligt slechts 10 km van de Adriatische kust en zo’n 50 km van het prachtige nationale park Monte Sibillini in de Apennijnen. Een perfecte uitvalsbasis om heerlijk te genieten van de Italiaanse cultuur en het lekkere eten en drinken of te wandelen, fietsen, mountainbiken, golfen, vissen en paardrijden.

Wij bieden onze gasten een verblijf in één van de twee 2-persoons gastenkamers met eigen badkamer en buitenkeuken in onze mooie gerestaureerde azienda óf op één van de zes kampeerplekken op onze mini-camping aan de rand van de olijfbomen. Voor alle gasten is het mogelijk verse broodjes van de lokale bakker óf een ontbijt te bestellen, dit als onderdeel van ons ‘Bed-or-Breakfast’-concept.

Het ontbijt serveren wij op het mooie overdekte terras van de azienda. Bar, terras en zwembad zijn rookvrije plekken. Wij hebben zelf 2 lieve honden en een kat en kunnen andere huisdieren helaas niet verwelkomen.

Voorzieningen:
Agriturismo, B&B, WIFI, Zwembad, Wasservice,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Paul & Anja Van Boekholt-Heurkens
adres: Contrada Aso 113
Plaats: Montefiore dell’Aso
Postcode: 63062
Provincie: Ascoli Piceno
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0031 651029390
Mobiel: 0031 6532 90884
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Il bel sogno op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie