La Casetta

La Casetta

Montefiore dell’Aso – Marche

Beschrijving:

La Casetta – Aantal plaatsen: 10

Agriturismo La Casetta,  Appartementen en camping in “Bella Italia”

Uitgebreide paardrijd mogelijkheden Restaurant voor culinaire ervaringen Dierenverblijf om te aaien, trampoline, tafeltennis en nog veel meer. Zwembad met groot terras en bar. Verhuur van e-bikes Honden zijn ook welkom. Ontspanning en plezier voor het hele gezin! Bezoek ons en relax. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf op onze prachtige Agriturismo “La Casetta” een onvergetelijke ervaring wordt voor het hele gezin.

Momenteel hebben we 6 gerenoveerde volledig ingerichte appartementen (badkamer, slaapkamer en open keuken/woonkamer, privé terras) van elk 55m2. Als alternatief kunnen wij één van de 10 prachtig gelegen campingplekken aanbieden. Vanaf “Monte Sibillini” heeft u direct uitzicht op de bergen.

Het grote zwembad met ligstoelen biedt direct uitzicht op de bergen. Boven het zwembad is een ontspanningsruimte met hangmatten.

Als je zin hebt in fruit, kun je jezelf bedienen van de fruitbomen van ons landgoed van 9 hectare (vijgen, perziken, abrikozen, appels, olijven, kersen en nog veel meer) In de nabije omgeving is een stuwmeer, de Adriatische zee en diverse stadjes en gezellige dorpjes. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes, stranden, uitdagende bergwandelingen en prachtige stranden.

We kijken uit naar uw bezoek!!

Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, WIFI, Zwembad, Fietsenverhuur, Manege, Diners,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Guido Paludanus
adres: Via Menocchia 190
Plaats: Montefiore dell’Aso
Postcode: 63062
Provincie: Ascoli Piceno
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  3427518932
Mobiel: 00491724507951
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
La Casetta op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie