KCI-198 Minicamping Montemar


Minicamping Montemar

Montefiore dell’Aso – Marche

Minicamping Montemar
Beschrijving:

Minicamping Montemar – Aantal plaatsen: 16

Onze mini camping, appartementen en B&B kamers liggen tussen de eerste heuvels vanuit de Adriatische kust tussen Pedaso en Montefiore dell’ Aso Le Marche Italië.

Onze kindvriendelijke mini camping ligt op ca. 5 min rijden met de auto van de prachtige kust. De rust van de heuvels, het uitzicht op de olijfbomen, wijnranken en het prachtige nabij gelegen stuwmeer zorgen voor een zeer afwisselende omgeving. Na een lekkere dag zee of cultuur happen kunt u bij ons een duik nemen in het heerlijk frisse zwembad, een potje voetballen of tennissen op het sportveld.

Natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. In het hoogseizoen ( juli en augustus ) zal onze bistro dagelijks geopend zijn voor een eenvoudige lunch met een goed glas wijn of een heerlijk verfrissend drankje. Daarnaast zal er 2 à 3 keer per week een Italiaanse chef in onze keuken aanwezig zijn welke heerlijke authentieke Italiaanse gerechten voor u zal verzorgen.

De mini camping heeft 16 plaatsen die standaard voorzien zijn van een eigen elektra- en ( gezamenlijke ) wateraansluiting.

De appartementen zijn volledig ingericht (keuken, badkamer met douche en toilet, koelkast etc.) allen met een prachtig uitzicht.

De B&B kamers zijn geschikt voor een bezetting van 1 tot en met 4 personen. Inclusief elke dag een heerlijk ontbijt op het terras van onze bistro.

Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, B&B, WIFI, Zwembad, Restaurant, plekken voor tent, caravans en kleinere campers
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Elsira Vogels
adres: Contrada San Giovanni 56
Plaats: Montefiore dell’Aso
Postcode: 63052
Provincie: Ascoli Piceno
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +31 (0)681361050
Mobiel: +39 3518588113
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Minicamping Montemar op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping

Geplaatst in .

Geef een reactie