Monte Rosa

Monte Rosa

Vanzone con San Carlo – Piemonte

Monte Rosa
Beschrijving:

Monte Rosa – Aantal plaatsen: 25

Camping Monte Rosa is een kleine goed geoutilleerde (o.a. nieuw sanitair 2019) outdoor camping in het Valle ‘D Anzasca, één van de zeven valleien van Val d’Ossola.

Te midden van het groene dal kampeer je in alle rust, op 660 meter hoogte, met een prachtig uitzicht op de bergen. Aan het einde van het doodlopende dal begint het bergmassief Monte Rosa dat qua ruwheid ook wel vergeleken wordt met de Himalaya.

De Monte Rosa (Pic Dufour op 4634 meter hoogte) is na de Mont Blanc de hoogste berggroep van de Alpen en vormt de grens tussen Italië en Zwitserland. Een prachtig gebied om te wandelen, paard te rijden, te mountainbiken en ook zijn er schitterende vertical track tochten te maken onder professionele begeleiding.

De wandelroutes zijn makkelijk bereikbaar vanaf de camping en met de auto ben je in 15 minuten in Macugnaga, in de winter een relatief klein skigebied met cabine- en stoelliften. In de zomer – de cabines draaien van juni t/m augustus – kom je daarmee tot grote hoogte en kun je zelfs naar Zwitserland lopen!

Daarnaast is de camping een goed startpunt om Noord Italië, bijv. de historische plaatsen en de grote meren te ontdekken. Voor informatie in Nederland kunt u bellen met Marja de Vries 06-53356672 (alleen ‘s avonds 19:00 – 21:00) Reserveringen doet u bij voorkeur via de website www.campingmonterosa.it op de camping spreekt men naast italiaans ook engels.

Voorzieningen:
WIFI, Outdoor, Workshops, Motoren stalling, wasmaschine,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Gian Luca Cattrini
adres: Localite San Carlo 15
Plaats: Vanzone con San Carlo
Postcode: 28879
Provincie: Verbano-Cusio-Ossola
Regio: Piemonte
Regiogroep: noord Italië
Telefoon:  +39 3474193665
Mobiel: +31 (0)653356672
Codice CIR 103070-CAM-00001
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Monte Rosa op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie