Natuurcamping Burciano

Natuurcamping Burciano

Montanare – Toscane


Beschrijving:

Natuurcamping Burciano – Aantal plaatsen: 15

open van juni t/m september

De eenvoudige maar mooi en rustiek gelegen camping Burciano ligt op de grens van Umbrië en Toscane.

Door de hoogte en de schaduwrijke bossen is het er niet zo heet als in het nabijgelegen Val di Chiana. Het is er vredig en afgelegen. Ook al is er op de camping genoeg ruimte en zijn er rondom veel bossen, wijn- en olijfgaarden, we zullen op de camping niet meer dan vijftien tenten (plm 40 personen) toelaten om de rust te bewaren. Grotere tenten staan wat verder afgelegen op grote, ruime privé plekken. Maar ook met kleine tenten kun je zo afgelegen en privé staan als je wilt. Je wordt door niets en niemand gestoord, hooguit door wat dieren uit het bos! Mobieltjes hoor je hier sowieso al niet!

Je kunt je echt terugtrekken en tot rust komen bij je eigen tent. Je bent op vakantie en toch helemaal op je eigen plekje. Maar ook het karakteristieke van een campingvakantie, namelijk dat je met je mede campinggasten contact legt en ontmoeting hebt met elkaar, vind je op deze natuurcamping terug!

Rond de capanna en het meer ontmoeten gasten elkaar. Bij de capanna zijn ook alle basis-boodschappen voor een gezonde maaltijd te halen waarbij zoveel mogelijk producten van eigen ecologische bodem afkomstig zijn (brood, groente, wijn, olijfolie, etc.). De camping is geopend in juli en augustus. Reserveren is verplicht.

We bieden alleen plekken aan voor gasten die minimaal 5 dagen willen komen. Je kunt op alle dagen arriveren, maar wel graag tussen 16:00 en 19:00 uur! Voor 16:00 houden we uiteraard siësta. Als je later komt dan 19:00 wordt het al snel donker en dat is niet aan te bevelen als je voor het eerst de bergweg naar de camping op moet.

Voorzieningen:
Agriturismo, Zwemmeer, Outdoor, Moestuin, Winkeltje, Ontbijt service
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Lucia Koop
adres: Valecchie 49
Plaats: Montanare
Postcode: 52044
Provincie: Arezzo
Regio: Toscane
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 0575 614369
Mobiel:
Codice CIR
Website: bezoek de website!
Natuurcamping Burciano op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie