Piazza Azzurra

Piazza Azzurra

Ostuni – Puglia

Piazza Azzurra
Beschrijving:

Piazza Azzurra – Aantal plaatsen: 7

Piazza Azzurra ligt op het platteland vlakbij het witte stadje Ostuni middenin de regio Puglia. Bij ons kunt u in intieme sfeer genieten van de rust en de natuur op onze minicamping of in één van onze huizen. De minicamping is geopend vanaf 1 juni t/m 30 september.

Voor de tenten zijn er ruime plekken onder de schaduwrijke olijfbomen. Om het natuurgevoel te garanderen, is er geen ruimte voor caravans of campers. Voor mensen die wel willen kamperen maar geen eigen tent willen of kunnen meenemen, hebben we ook een paar huurtenten. Op het land is geen stroom, maar er is een campingkeuken met grote koelkast/vriesvak, gasfornuis en stekkerpunten voor het opladen van allerlei apparaten. Deze keuken –met daarachter het sanitaire blok– ligt aan de gezellige piazza, waar zowel kampeerders als de gasten uit de huisjes kunnen relaxen, eten en elkaar ontmoeten. Wij hebben geen zwembad, maar de zee is ongeveer 10 minuten rijden.

Wij houden onze camping graag klein en laten daarom een zeer beperkt aantal tenten toe. In de maanden juli en augustus is de vraag naar tentplekken altijd groot, daarom is een reservering en aanbetaling in deze maanden vereist. In de overige periode is een belletje, sms of e-mail kort van tevoren voldoende om een plek te bespreken. LET OP: kampeerders op de bonnefooi lopen het risico dat er geen plek is. Het minimum verblijf met eigen tent is 2 nachten. Wij zijn vanaf 16:00 uur toegankelijk voor nieuwe gasten die bij aankomst de hekcode ontvangen.

Voorzieningen:
Appartementen, Huurtenten, WIFI, Wasservice, Elke ochtend versgebakken brood (op bestelling).
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Rosanna, Annett & Roberta
adres: Contrada Tamburroni snc
Plaats: Ostuni
Postcode: 72017
Provincie: Brindisi
Regio: Puglia
Regiogroep: zuid Italië
Telefoon:  0039 3664381300
Mobiel: 0031 610588822
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Piazza Azzurra op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een antwoord