Rocca di Sotto

Rocca di Sotto

Penne – Abruzzo


Beschrijving:

Rocca di Sotto – Aantal plaatsen: 18

Omringd door de hoge bergen van de Apennijnen en aan de kust begrensd door de azuurblauwe Adriatische Zee bevindt zich de regio Abruzzo. De Gran Sasso is één van de drie hooggebergten van Abruzzo. Hier ligt de grootste hoogvlakte van Europa, die de “Campo Imperatore” wordt genoemd. Rocca di Sotto bevindt zich aan de voet van het gebergte de Gran Sasso.
Wakker worden onder een eeuwenoude olijfboom, slaperig de tent openritsen en genieten van het uitzicht op de opkomende zon, die plagerig de toppen van de Apennijnen kietelt. Dat kan als u op één van de terrassen van agricamping Rocca di Sotto kampeert. Tussen de 100 oude olijfbomen vindt u 18 ruime gras tentplaatsen voor uw eigen tent en er zijn grote ingerichte storm-tenten aanwezig.
Aan de zijkant van de camping is een gezellige blokhut. De blokhut is rustig gelegen en heeft naast een overkapping een eigen tuin en terras. Terwijl u binnen aan de ontbijttafel zit, kunt u door de antieke serredeuren te openen, de natuur ‘in huis halen’. Rondom de blokhut zijn diverse zitjes gecreëerd.

Voor de echte avonturier is onderaan het terrein een afgelegen, stil en uniek kampeerplekje bij de bergbeek (in juli en augustus weinig tot geen water) in het bos onderaan de helling. Hout sprokkelen, genieten rond het eigen kampvuurtje, een potje koken en dan heerlijk slapen met alleen de geluiden van de natuur om je heen…. Dit wordt door Rocca di sotto ‘slowcampen’ genoemd. Het avontuurlijke van wildkamperen, maar de luxe van ons terras, de op te halen broodjes die ’s ochtends vers worden gebakken, een warme douche, dit allemaal op loopafstand.

Slowcampen is een “into the wild”-beleving met een vleugje luxe. Wie durft?

Voorzieningen:
Agriturismo, Huurtenten, WIFI, Chalet, Moestuin,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Willeke & Jan
adres: Contrada Montanari 3
Plaats: Penne
Postcode: 65017
Provincie: Pescara
Regio: Abruzzo
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 085823463
Mobiel: +39 3343983466
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Rocca di Sotto op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie