Vecchia Monta

Agriturismo Vecchia Monta

Campofilone – Marche

Beschrijving:

Agriturismo Vecchia Monta – Aantal plaatsen: 20

Welkom bij de authentieke typisch Italiaanse agriturismo Vecchia Monta. Hier beleef je het Italiaanse plattelandsleven, kom je tot rust in de natuur, slechts enkele minuten van zee en geniet je van la bella Italia !

Deze gezellige minicamping beschikt over mooie ruime plekken met stroomvoorziening, caravans en campers zijn ook van harte welkom. Ook zijn er enkele B&B kamers en appartementen, een fijn restaurant dat eerlijke gerechten uit eigen moestuin serveert en niet te vergeten een heerlijk ruim zwembad.

Het wordt gerund door de lieve Italiaanse familie Mecozzi, Giovanni en Francesca, met hun kinderen Gianluca en Stéphanie en kleinzoon Leonida. (Ze spreken Italiaans, Engels en Frans en gebruiken Google Translate indien nodig ;).

Het is prachtig gelegen, slechts enkele minuten van zee en heeft een fantastisch uitzicht op het dorpje Campofilone. Dit mooie dorp dat bereikbaar is op loopafstand en beschikt over restaurantjes, pizzeria, bar, supermarktje, slager, bakker…

Als je houd van kleinschaligheid, vertoeven midden in de natuur, met typisch Italiaanse gastvrijheid, dan zit je bij Vecchia Monta op het juiste adres. De agriturismo ligt op slechts enkele minuten van de schitterende stranden van de Adriatische kust.

Kom bij ons genieten van la dolce vita !

Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, B&B, WIFI, Zwembad, Moestuin, Workshops, Restaurant, Manege, Wasservice, Diners, Speeltuin
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Stéphanie Mecozzi
adres: Via Montecamauro, 36
Plaats: Campofilone
Postcode: 63828
Provincie: Fermo
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039 0734 937011
Mobiel: 0039 349 8547364
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Vecchia Monta op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie