Agriturismo Villa Valente

Agriturismo Villa Valente

Penna San Giovanni – Marche

Agriturismo Villa Valente
Beschrijving:

Agriturismo Villa Valente – Aantal plaatsen: 14

Bij ons kamperen:

’s Avonds staren naar de sterrenhemel, slapen in de stilte van de natuur, wakker worden met de geluiden van de vogels en ontbijten met vers brood en geweldig uitzicht. Je beleeft het bij Agriturismo Villa Valente, een kleine, rustieke camping op een glooiend landgoed, kijkend op het Sibillini gebergte. Kampeer je bij ons, sta je op één van de terrassen in dit glooiende landgoed, met voor iedere plek veel privacy. De natuur is het entertainment!

Ons zwembad biedt lekkere verkoeling. De speeltuin & caravan met speelgoed, boeken, Wifi en ook de buitenspelletjes in het donker zorgen voor vertier voor de kinderen. De camping is autovrij, maar uw spullen brengen we graag naar uw plek met onze kleine trekker. Onze camping is hoofdzakelijk een echte ‘tentencamping’, maar er zijn ook zeker een aantal plekken geschikt voor vouwwagens. Met uw kleine caravan of kleine camper kunt u terecht op de 2 daarvoor geschikte plekken die wat hoger zijn gelegen. Kom je met het vliegtuig of past er geen tent in uw auto? Wij hebben 1 zeer ruime tunneltent met buitenkeuken beschikbaar.

Van het land…zo op tafel!:

Tevens zijn we een biologisch gecertificeerd boerenbedrijf, waarin we op een duurzame manier ons land verbouwen. We verbouwen afwisselend gewassen als bijv. graan, diverse groente en fruit, we maken olijfolie, wijn, diverse soorten jam en er is een moestuin. Onze kippen, die gezellig vrij rondscharrelen, zorgen voor dagelijks verse eieren! Al deze producten gebruiken we in ons kleine restaurant en een aantal zijn ook te koop in ons landwinkeltje.

De Omgeving:

Agriturismo Villa Valente is gelegen in de heuvels van het mooie dorpje Penna San Giovanni, aan de voet van het Sibillini gebergte. Het historische dorpje zelf is al een bezienswaardigheid, zo ook de prachtige middeleeuwse dorpjes in de omgeving. Allen hebben ze eigen specialiteiten als heerlijke kazen, salami’s, honing, truffel, wijnen of probeer eens vino cotto.

Op 3 kwartier afstand lig je op het strand aan de Adriatische kust, neem je een duik in het imposante Lago di Fiastra of maak je een gave klim/wandel/fietstocht in het gebergte.
Bezoek in de omgeving (openlucht)musea, wijnhuizen, een avonturen/klimpark of waterpark…..een gebied om genoeg te ontdekken!

Kortom:

  • Lekker afkoelen in het zwembad
  • Spelen in de kleine speeltuin
  • Geef je op voor onze wekelijkse Olijfolie proeverij.
  • Eet gezellig bij ons op het terras van ons kleine, knusse restaurant
  • Broodservice
  • Huur een elektrische mountainbike
  • Wandel vanaf de camping een avontuurlijk pad naar het riviertje onderin het dal.
  • Download onze eigen App met daarin tips over de omgeving, wandelroutes, restaurants etc.
  • Open van 1 april – 30 september
Agriturismo Villa Valente Agriturismo Villa Valente Agriturismo Villa Valente
Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, Huurtenten, WIFI, Opzet zwembad, Fietsenverhuur, Moestuin, Workshops, Restaurant, Winkel, Was service, Diners,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Ron & Ianthe
adres: Contrada Pierdominici 49
Plaats: Penna San Giovanni
Postcode: 62020
Provincie: Macerata
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 3397527030
Mobiel: +39 3331762302
CIR/CITR 043035-AGR-00004
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Agriturismo Villa Valente op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie