Sopra e Sotto

Sopra e Sotto

Montelparo – Marche


Beschrijving:

Sopra e Sotto – Aantal plaatsen: 15

Tussen de Monti Sibillini en de Adriatische zee in het zuiden van Le Marche, ligt agriturismo Sopra e Sotto.

Dit gastvrije vakantieverblijf heeft naast 4 sfeervolle appartementen in de oude boerenhoeve, een mooi en schaduwrijk campinkje in en rond de walnotengaard. Van glamping in een van de comfortabele safaritenten of Tipi’s, tot kamperen met eigen tent op een ruime tentplek; gasten kunnen op Sopra e Sotto genieten, tot rust komen en authentiek Le Marche ontdekken!

Op de rustieke camping is een mooi en schoon sanitairgebouw met koelkasten en oplaadpunten, een sportveldje, om het huis een groot terras voor een hapje & drankje of om ‘s avonds een keertje gezellig mee te eten. Gasten kunnen gebruik maken van uitgebreide informatiemappen met wandel-, fietsroutes en geocaches. Ook kunnen gasten zich inschrijven voor begeleide bergtochten, wijn- & olijfolieproeverijen.

Tel daarbij op een greep uit de niet te missen ‘highlights’ in de omgeving: een cappuccino of aperitivo op het terras van cafe Meletti in de middeleeuwse stad Ascoli Piceno, een dagje luieren aan Lago di Fiastra een groot stuwmeer in de bergen, de avondrommelmarkt in Fermo, een pranzo met vers gevangen vis in een van de talrijke strandtentjes, de schitterende Basiliek van Loreto, de hoogvlakte Piano Grande of aan tafel schuiven met de Italianen bij een van de vele dorpsfeesten.

Deze Ingrediënten te samen zorgen voor een onvergetelijke en afwisselende vakantie in dit nog pure deel van Italië!

Kleine camping Sopra e Sotto Kleine camping Sopra e Sotto Kleine camping Sopra e Sotto
Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, Huurtenten, WIFI, Safaritent, Outdoor, Fietsenverhuur, Winkel, Wasservice, Wijnproeverijen, Diners,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Tijs & Crystalina
adres: Contrada Serrone 3
Plaats: Montelparo
Postcode: 63853
Provincie: Fermo
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039 3387625770
Mobiel: 0039 0743787004
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Sopra e Sotto op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie