Tenuta Squaneto – Piemonte

Comfortcamping Tenuta Squaneto

In de groene heuvels, op de grens van Piemonte en Ligurië, biedt Tenuta Squaneto rust, ruimte en comfort. In een rustige groene vallei, enkele kilometers verwijderd van de dichtstbijzijnde dorpen geniet u hier van de stilte, die wordt onderbroken door het kwaken van kikkers, het karakteristieke geluid van roofvogels of het blaffen van reeën. Een goed half-uurtje rijden van de knusse Bloemenrivièra en met een top wijnstreek als achterland, vormt Tenuta Squaneto een ideale uitvalsbasis voor een scala aan uitstapjes. Beide regio's staan bekend om hun culinaire aanbod.

De comfortcamping:

Onze camping biedt plaats aan 65 kampeereenheden en kunt u verblijven in een comfortabele Comfort Lodgetent. Of u uw vakantie bij ons doorbrengt in een tent of een caravan, zeker is dat u een ruime plaats met een minimale afmeting van 100 m2 tot uw beschikking heeft.

Al onze Electra plaatsen beschikken over een 10 ampère CEE stroomaansluiting (blauwe stekker). Een tiental plaatsen liggen op het beneden terrein en sinds 2012 is een hoger gelegen veld ingericht met nog eens 20 Elektra plaatsen.

Onze Comfort plaatsen zijn zelfs uitgerust met een 16 ampère CEE aansluiting en door het watertappunt op de plaats heeft u altijd water binnen handbereik. De Comfort plaatsen zijn verder uitgerust met een tv-aansluiting.

Heeft u liever nóg iets meer comfort, dan is een Comfort Plus plaats iets voor u. Naast de reeds genoemde voorzieningen beschikken deze plaatsen ook over privé-sanitair met douche, toilet en wastafel én kunt u gebruik maken van uw eigen buitenkeuken.

Aangezien onze camping relatief nieuw is, zijn de meeste plaatsen gelegen op veldjes met jonge beplanting. Enkele plaatsen staan aan de bosrand en hebben dan ook meer schaduw. Voor gezinnen met kleine kinderen, maar natuurlijk ook voor andere kampeerders die dit wensen, hebben wij een speciaal autovrij veld.

Glamping in luxe Comfort Lodgetenten met royale badkamer

Het pure kamperen gebeurt nog altijd in een tent. Dichter bij de natuur geniet u zo van het geritsel van de bladeren en de geluiden van dieren rondom uw prachtige plek op Tenuta Squaneto.

Onze comfortabele lodgetenten zijn daarnaast ook nog eens van alle gemakken voorzien en wat een zee aan ruimte! Met maximaal 5 personen verblijft u in een royaal onderkomen (35 m2). Zelfs een eigen douche en toilet zijn in onze tenten aanwezig. Ervaar deze luxe vorm van kamperen in onze lodgetenten en u wilt nooit meer anders!

Tratoria

In onze trattoria willen wij u kennis laten maken met de regionale keuken van “Mare e Monti” (zee en bergen). Onze chefkok bereidt graag een kleine, maar fijne menukeuze, welke regelmatig wisselt en geïnspireerd wordt door het seizoensaanbod.

Hart van de trattoria vormt de enoteca waar een mooie selectie regionale wijnen geproefd en gekocht kan worden. Daarnaast vindt u in een vitrine heerlijke salumi, hammen en een variëteit aan kazen, waaronder de toppers onder de geiten- en schapenkaasjes welke om de hoek bereid worden!

Voorzieningen

Comfortcamping Tenuta SquanetoEen zwembad met een lengte van maar liefst 25 meter en een aparte kinder lagune is natuurlijk de blikvanger naast andere sport en speelvoorzieningen. De sanitaire voorzieningen tot slot worden al sinds de opening in 2009 met een ruime 9 beoordeeld door onze gasten op sites als Zoover.

Aantal plaatsen: 60
Voorzieningen: huurtenten, wifi, zwembad, safaritent, workshops, restaurant

Contactgegevens:
Naam eigenaren:  Pieter & Barbara
adres:  Frazione Squaneto
Plaats:  Monferrato
Postcode:  15018
Provincie:  Alessandria
Regio:  Piemonte
Regiogroep:  noord
GPS Lat / Long: 4,448,894, 834,716

Telefoon: +39 014491862 Mobiel: +39 3463326333

E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!