Camping Pian d’Amora

Camping Pian d’Amora

Coreglia Antelminelli – Toscane


Beschrijving:

Camping Pian d’Amora – Aantal plaatsen: 68

Camping Pian d’Amora heet u van harte welkom in de prachtige omgeving van de authentieke, nog nauwelijks ontdekte, Garfagna-streek, in het noordwesten van Toscane! Vanaf de camping loop je via de eeuwenoude stadspoort zo het bergdorpje Coreglia Antelminelli in.

Wandel door de kleine sfeervolle straatjes, neem een espresso of caffé latte in één van de barretjes en waan je op een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan! Onze terrassencamping biedt plaats aan ongeveer 60 tenten en acht caravans en campers.

De staanplaatsen zijn speels over de terrassen verdeeld. De vele kastanjebomen op de camping zorgen voor de nodige verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Op alle plaatsen is elektriciteit beschikbaar. Vanaf een aantal plekken op de camping kijkt u uit op de vallei en de tegenoverliggende berg met het dorpje Gromignana. Vanaf het nieuwe gedeelte van de camping hebben een aantal plaatsen zicht op Coreglia Antelminelli en Tiglio.

Het op de camping gevestigde restaurant ‘All Amora’ biedt lokale gerechten van uitstekende kwaliteit. Uiteraard worden de pizza’s gebakken in een houtoven. Voor een cappuccino, caffé kunt u terecht in de (buiten)bar.

Vanzelfsprekend vindt u hier ook ijsjes, frisdranken, wijn en bier of wat dacht u van een ijskoude spritz als aperitief?

Het panoramisch gelegen zwembad met zelfbedieningsbarretje en het speeltuintje completeren het geheel!

Voorzieningen:
Huurtenten, WIFI, Zwembad, Safaritent, Outdoor, Restaurant, Winkel, Wijnproeverijen, Diners,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Jens van Eerden
adres: Via del Crocifisso 1
Plaats: Coreglia Antelminelli
Postcode: 55025
Provincie: Lucca
Regio: Toscane
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039 3296333648
Mobiel: 0039 058378334
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Camping Pian d’Amora op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie