Faranghe! kleine Camping & Countryhouse

Faranghe! Kleine Camping & Countryhouse

Esanatoglia – Marche


Beschrijving:

Faranghe! kleine Camping & Countryhouse – Aantal plaatsen: 18

Ben je op zoek naar authentiek, persoonlijk, kleinschalig en gastvrij? Vindt het op kleine camping & countryhouse Faranghe in de prachtige regio Le Marche. Met een blik op het glooiende landschap van de Valle d’ Esino met op de achtergrond de hoge Appennini van Umbria. Arriveer je op Faranghe! dan word je verwelkomd door de Mieke en Michel.

De stadjes Matelica en Esanatoglia liggen op 10 minuten van Faranghe!. Deze sfeervolle stadjes hebben (ijs)barretjes, restaurants, winkeltjes, markt en leuke smalle straatjes om in te dwalen.

Geen kabouter-Plop-animatie, maar veel speelruimte en weinig verkeer. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, want vriendjes zijn er gauw gemaakt met een hut bouwen, de pizza workshop, jam maken en speelgoed uit de kist. Verder zijn er veel uitstapjes te vinden in het Faranghe! duimdikke Tips en Trips e-book.

Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Wordt het een kookles met Bianchina, keramiek beschilderen of yoga bij zonsopkomst? Of liever “dolce fa niente” voor je tent of op het terras met een koel drankje en kilometers uitzicht.

De sportieve kampeerder zal zich hier geen moment vervelen. Je kunt kiezen tussen een flinke wandeling, een uitdagende beklimming met je racefiets of met je (huur) MTB de bergen in. Zoek je het nog hoger op dan kun je tandem deltavliegen. Liever het water in? Zwemmen kan in het zwembad op de camping of in een van de meren van Cingoli of van Fiastra.
Op Faranghe! ontdek je Le Marche.

Voorzieningen:
Appartementen, B&B, WIFI, Zwembad, Fietsenverhuur, Workshops, Winkel, Wasservice, Diners, retro-caravans
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Mieke Boes
adres: Loc. Masciano 79
Plaats: Esanatoglia
Postcode: 62024
Provincie: Macerata
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039 3348904242
Mobiel: 0039 3348904242
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Faranghe! Camping & Countryhouse op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie