Camping Lucherino

Camping Lucherino

Cinigiano – Toscane


Beschrijving:

Camping Lucherino – Aantal plaatsen: 70

Camping Lucherino is een kleine oase van rust in de ongerepte natuur tussen de Toscaanse heuvels.

Met een zeventigtal kampeerplaatsen van diverse afmetingen is de camping gelegen op een kleine heuvel met een prachtig panorama op de vlakte van de Maremma. De camping is grotendeels aangelegd in terrassen die zorgen voor een uniek uitzicht en ze zijn voorzien van voldoende schaduw dank zij de talrijke eiken en de eeuwenoude kastanjebomen. Op de camping zelf is er een bar, een pizzeria en een restaurant dat in elk seizoen een groot aanbod traditionele plaatselijke gerechten aanbiedt.

Voor zij die het heel comfortabel wensen is er mogelijkheid om bungalows te huren voorzien van twee badkamers met douche en elk met een privé-toegang voorzien van een overschaduwd terras. Voor de alleractiefsten is een klein zwembad, een tennisterrein net buiten de camping, tafeltennis om niet te spreken van een manege in de dichte omgeving.

Camping Lucherino is net, intiem en gastvrij, een ideale bestemming voor degene die houdt van een gezonde, ontspannende en ecologische vakantie ver weg van lawaai en het hectische ritme van het dagelijkse leven.

Het zwembad bevindt zich in het lagergelegen gedeelte van de camping. Alhoewel eerder klein van afmetingen biedt het een aangenaam fris moment op hete zomerdagen. Gezien de geringe diepte van het bad (1,20m) is het vooral aangewezen voor onze kleinste kampeerders.

Graag tot ziens bij Camping Lucherino!

Voorzieningen:
WIFI, Zwembad, Safaritent, Restaurant, 3 mobile homes
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Pignotti Alessandro
adres: Loc. Lucherino
Plaats: Cinigiano
Postcode: 58044
Provincie: Grosseto
Regio: Toscane
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  003905641760178
Mobiel: 00393201728117
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Camping Lucherino op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie