Podere Lama

Podere Lama

Castelnuovo di Val di Cecina – Toscane


Beschrijving:

Podere Lama – Aantal plaatsen: 5

Podere Lama (18+ adults only) is een landgoed met een monumentaal pand gebouwd rond 1100, met prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels richting Siena. Lama is een plek om tot rust te komen, om te genieten van het Toscaanse leven en de ambiance op deze historische plek.

Er zijn 5 camping plaatsen. De plaatsen zijn oneindig ruim, met schaduw en prachtig uitzicht.

Op het terrein is een chalet (eigen sanitair) en 2 tiny huisjes met keuken, groot heerlijk 2 p bed, tafel/stoelen, kasten, allen op zeer ruime plekken, naast een olijfgaard en tussen de fruitbomen en cipressen. Zeer geschikt om een aantal dagen of weken te verblijven.

Ook is er een appartement (65 m2) met een aparte 2p slaapkamer, een grote woonkamer met open haard, badkamer en keuken. Het appartement heeft een eigen opgang en uitzicht over de heuvels van Toscane richting Siena.

De twee bronnen op het terrein, waarvan een al in de Etruskische tijd is gebouwd, voorzien Lama van drinkwater. Hiermee is ook het zwembad gevuld dat in de zomer voor verkoeling zorgt. De stroom wordt grotendeels door zonne-energie opgewekt.

Wekelijks gaat de pizza oven aan en er is een heerlijk zwembad met luie stoelen met uitzicht richting Siena. In de cantina kan wijn getapt worden en zijn enkele producten van Lama en omgeving te verkrijgen. Verder is Lama een plek om uit te rusten, te genieten van het uitzicht onder de oude eik, tot jezelf te komen en te proeven van het Toscaanse leven….

Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, B&B, WIFI, Zwembad, Chalet, Outdoor, Eco shell, Pipowagen, Wasservice,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Mattijn Zaalberg
adres: Podere Lama 96
Plaats: Castelnuovo di Val di Cecina
Postcode: 56041
Provincie: Pisa
Regio: Toscane
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  0039-3533-965836
Mobiel:
Codice CIR
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Podere Lama op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Geef een reactie