Agricampeggio La Stadera

Agricampeggio La Stadera

Cesena – Emilia-Romagna


Beschrijving:

Agricampeggio La Stadera – Aantal plaatsen: 8

Agriturismo La Stadera, waar iedereen elkaar ontmoet na een bezoek aan de Savio- en Bidente-valleien, domineert de omliggende vallei.

Agriturismo La Stadera is een prachtig door een familie gerund open huis met 8,5 hectare grond, waar elke gast zich welkom voelt, zowel in het restaurant als op de Agri camping, in een sobere, landelijke en huiselijke omgeving, die de authenticiteit van de eigen producten combineert met respect voor de omringende omgeving.

In deze natuurlijke omgeving verwelkomen Barbara en Filippo u om u de producten van de typische keuken van onze Romagna-heuvels aan te bieden, in een kleinschalige en vertrouwde omgeving of om in de open lucht te verblijven op de van water en elektriciteit voorziene kampeerplaatsen op de agricamping.

Agricamping La Stadera is de ideale plek voor diegenen die willen genieten van een bijzondere vakantie, weg van de drukte en volledig ondergedompeld in de natuur, in een eenvoudige en landelijke context.

Naast het ontbreken van het grote comfort van grotere campings, is “La Stadera” het symbool van een ‘groene’ vakantiestijl en biedt het de mogelijkheid om, zowel met de auto als met de fiets, andere interessante en interessante locaties te bereiken.

Voorzieningen:
Agriturismo, WIFI, Restaurant, Sanitair met warme douches, geschikt voor minder validen. elektriciteit bij elke plek.
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Filippo Raffelli
adres: via Tessello 5000
Plaats: Cesena
Postcode: 47522
Provincie: Forlì-Cesena
Regio: Emilia-Romagna
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 0547660000
Mobiel: +39 3713797269
CIR / CITR 040007-AG-00033
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Agricampeggio La Stadera op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie