La Dolce Vallata

La Dolce Vallata

Montefiore dell’Aso – Marche


Beschrijving:

La Dolce Vallata – Aantal plaatsen: 6

De camping van Dolce Vallata is gesitueerd middenin onze ruime halve hectare grote olijfboomgaard. Deze plek tussen tweehonderd olijfbomen biedt rust en ontspanning.

De zes campingplekken zijn zo gelegen dat de campinggasten optimaal genieten van privacy. We bieden ruime plekken aan voor tentkampeerders, variërend van 60 tot 80 m2. Naast elke campingplek staat voor de kampeerders een eigen partytent klaar met picknicktafel en extra stoelen.

Alle plekken zijn voorzien van een eigen waterpunt met bronwater en van elektriciteit – 6 Amp. Indien noodzakelijk leveren wij verlengsnoeren.

In het sanitair gebouw zijn drie douches, vier wastafels en drie toiletten aanwezig.

Parkeerplaatsen voor de tentkampeerders is gelegen in de schaduw boven het kampeerterrein. Bij aankomst en vertrek is het mogelijk de auto op of nabij de campingplaats te lossen en te laden. Voor het brengen en ophalen van overige bagage is een bolderkar beschikbaar.

Helaas is het geaccidenteerde terrein niet geschikt voor caravans en campers en gelimiteerd voor vouwwagens, kom je met eigen vouwwagen, neem dan vooraf contact op met ons.

Voorzieningen:
Appartementen, WIFI, Zwembad, Wasservice, Wijnproeverijen, Diners,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Istvan & Krisztina
adres: Contrada Aso 168.
Plaats: Montefiore dell’Aso
Postcode: 63062
Provincie: Ascoli Piceno
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon:  +39 3461897523
Mobiel: +39 3384066048
CIR/CITR 044036-CAV-00001
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
La Dolce Vallata op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie