Agriturismo Ca du Chittu

Agriturismo Ca du Chittu

Carro – Liguria


Beschrijving:

Agriturismo Ca du Chittu – Aantal plaatsen: 25

Agriturismo Ca du Chittu is een biologische boerderij met een kleine camping midden in de natuur.

De camping biedt veel schaduw. Vaste plekken hebben we niet, de plek ontstaat waar je je tent of camperbus neerzet. Het warme water voor de douches en het afwassen wordt opgewekt door zonneboilers, het opladen van de telefoon, tandenborstel oid kan bij de toiletgebouwen, waar ook koelkasten staan voor algemeen gebruik.

Om even af te koelen staat er op de camping een simpel zwembad. Beneden, in de vallei, is een klein stroompje, leuk voor kinderen om in te spelen!

De boerderij heeft een eendenvijver, kippen/ kalkoenen en konijnen . Voor een avondje uit eten kan op de boerderij af. Ca du Chittu heeft een restaurant waar we typische Ligurische gerechten serveren bestaande uit producten van de boerderij.

De boerderij ligt dichtbij La Spezia en is een prima uitvalsbasis voor culturele tripjes naar Cinque Terre, Pisa, Genua. De stranden van Levanto, Bonassola en Sestri Levante liggen op 30 minuten rijden.

De wandelaar kan vanaf de boerderij lange en korte wandelingen maken en bevindt zich in een ongelofelijk mooi, fijn wandelgebied! Genoeg mogelijkheden dus om in de rust te genieten van de natuur na een cultureel uitstapje!

Voorzieningen:
Agriturismo, Appartementen, WIFI, Opzet zwembad, Moestuin, Restaurant, Diners, ontbijt
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Kirsten Schenk
adres: Is. Camporione 25
Plaats: Carro
Postcode: 19012
Provincie: La Spezia
Regio: Liguria
Regiogroep: noord Italië
Telefoon:  00393319666021
Mobiel: 00393319666021
CIR / CITR:
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Agriturismo Ca du Chittu op Google maps
beoordeel deze KCI-Camping
Geplaatst in .

Hoi, Ik ben Peter. Oprichter van KCI kleinecampingsitalie.eu ,VAI vakantieaccommodatiesitalie.com en mede eigenaar van Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in het zuiden van Le Marche

Geef een reactie